Garancia

A Delta Source garanciát vállal minden megbízás esetén az új munkatárs beválására. Ha az új munkatársnak rendkívüli, vagy rendes felmondással mondanak fel, utóbbi esetben nem megfelelő munkateljesítménye miatt, a szerződésben szabályozott időtartamon belül (3-6 hónap), díjmentesen újra kezdjük a keresést, és a vállalt időkereten belül újra megtaláljuk a jelöltet a megüresedett pozícióba. A garancia pontos részleteit és feltételeit a megbízási szerződésben rögzítjük.

 

Etikai kódexünk

Minden Megbízónkat tiszteljük, és úgy dolgozunk vele, hogy bizalmát elnyerjük
és azt hosszú távon meg is tartsuk.

Minden Jelöltünket tiszteljük, és amikor kapcsolatban állunk vele, igyekszünk figyelmünk teljes fókuszát rá irányítani, hogy megismerjük tapasztalatait, viselkedését és megértsük motivációit, még azokat is, amelyekkel esetleg ő maga sincs tisztában.
Ha nem őt választjuk, őszintén megmondjuk, mi volt döntésünk alapja.

Nem vállalunk el olyan megbízást, amihez nem értünk, amit kivitelezhetetlennek tartunk, vagy amire nincsen kapacitásunk, hanem ezt egyenesen megmondjuk Megbízónknak.
Megbízóink és Jelöltjeink hosszú távú bizalmát szakmai elkötelezettségünkkel, megbízhatóságunkkal és emberi hozzáállásunkkal igyekszünk kivívni és megtartani.

Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.