Specialitásunk

Mi a Delta Source specialitása?

A Delta Source - egy szervezetfejlesztő cégcsoport tagjaként -, a szervezeti kultúrához, a cégben működő humánerőforrás rendszerekhez és emberi értékekhez szervesen illeszkedő integrált szolgáltatást nyújt.
Ismerjük, értjük, fejlesztjük a szervezeteket, igazgató-tanácsokat, felső- és középvezetői csapatokat, a HR rendszereket; fiatal tehetségeket gondozunk, TMR rendszeren dolgozunk,kultúraváltást támogatunk, személyes fejlesztést nyújtunk a vezetőknek.


A Delta Source mindezen tudásra alapozva, munkakörről munkakörre, vagy akár egy szóban forgó pozícióra fel tudja állítani azt a szervezeti bench-markot, azaz azt a kompetencia alapú, viselkedés központú munkakör értékelő rendszert, ami az adott pozícióban a legmagasabb szintű beválási arányt és szervezeti vitalitást eredményezi.

A Delta Source holisztikus szemlélete, egymáshoz illeszkedő, egyedi, cégre szabott kiválasztási, diagnosztikai és szervezetfejlesztési rendszerei, a munkaerő keresés/ kiválasztás, a munkakör felmérési és értékelés rendszerek új dimenzióját és minőségét jelentik.
Mit teszünk tehát? Egy újabb oldalról támogatjuk az Ön cégének szervezeti erejét, hatékonyságát és tudatosságát. Nemcsak fejvadászunk, jelölteket hozunk és bemutatunk, nemcsak pozíciókat töltünk be, hanem felmérjük, teszteljük és illesztjük a folyamathoz az Ön cégének értékeit és rendszereit.
Ha szükséges és Ön igényli, a project minden lépésénél megmutatjuk az általunk használt módszertani elemeket és támogatjuk abban, hogy ezek beépüljenek az Ön cégének kiválasztási folyamatába, értékelési és humán fejlesztési folyamatába.

Minőségbiztosítási vezető

Ha a Minőségbiztosítási vezető keresés kifejezés jut eszébe, mert cégénél egy ilyen munkakört kell betölteni, ilyen vagy hasonló munkakörbe keres munkatársat, akkor kérjen tőlünk ajánlatot.

Nemrég egy hasonló keresésen dolgoztunk, és ennek kapcsán több, mint 700, különböző iparágakban dolgozó minőségbiztosítási szakemberrel léptünk kapcsolatba.

Ezért, ha minket bíz meg egy ilyen kereséssel, másokhoz képest nagy előnnyel indulunk.

Ettől függetlenül is a minőségi munka és a magas szintű ügyfél orientáció a legfontosabb értékeink közé tartozik. 


a Delta Source csapata 
(+36 30 222 6524)
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.